128

KAIR ECoRotor 128i:n 

innovatiiviset ratkaisut  

Tehokas pyörivä lämmöntalteenotto

KAIR ECoRotor -koneissa yhdistyvät pyörivän lämmöntalteenoton (LTO) korkea hyötysuhde (75–85 %) pieneen sähkönkulutukseen ja erinomaisiin SFP-lukuihin. 

Kaikki KAIR EC -koneet täyttävät jo nyt ERP 2015 -direktiivin mukaiset energiatehokkuusvaatimukset.

Monipuoliset säätömahdollisuudet

Ilmanvaihtoa ohjataan älykkäällä ohjauspaneelilla, jossa on kaksi käyttötasoa (nopeudenohjaustaso ja informaatiotaso) sekä erillinen huoltotaso. Ilmanvaihdon tehoa voidaan säätää ohjauspanelilla  tai portaattomasti ilmanlaadun mukaan (ilmankosteus /hiilidioksidipitoisuus). Tuloilman lämpötilasäätö on portaaton.

Ilmatasapaino ja maksimaalinen hyötysuhde säilyvät myös takkaa sytytettäessä ja keskuspölynimuria  tai  liesituuletinta käytettäessä. Toiminnoille voidaan antaa omat asetusarvonsa.

Jäähdytys helposti integroitavissa – myös jälkikäteen

KAIR ECoRotor 128i -malliin voi helposti yhdistää ECoRotor cool –jäähdytysyksikön, sillä erillisiä ulko- tai kylmävesiyksiköitä ei tarvita. Kompaktin tyylikäs ja hillitty kokonaisuus sulautuu erilaisiin kalusteratkaisuihin ja tarvittaessa  sen voi integroida muihin kalusteisiin. Jäähdytysyksikkö voidaan kytkeä erillisiin sähkönsyöttöihin, jolloin jäähdytyskulut ovat tarvittaessa huoneistokohtaisesti kohdistettavissa.